هیچ وقت عسل را با چای یا آب گرم مصرف نکنید! (خطر)

بيست و چهار لرنينگ | مرجع معتبر آموزشي فارسي زبانان




آیا باید عسل را در چای داغ و یا شیر داغ ریخت ومصرف کرد؟

ما همیشه فکر میکنیم داریم بهترین کار را انجام میدیم ,ولی خبر نداریم که بزرگ ترین اشتباه رو داریم انجام میدهیم.
ریختن عسل در چای داغ یا شیر داغ باعث از بین رفتن خواص عسل می شود.
«عسل در مایعات بالای 45-40 درجه خاصیتی ندارد.»
مهمترین خاصیت عسل مربوط به یک دسته آنزیم معروف به آمیلاز بوده که از بدن زنبور وارد عسل شده و در واقع خواص اعجاب انگیز عسل مربوط به همین آنزیم هاست و نه چیز دیگر، شایان ذکر است یکی از عوامل مهم در شکرک زدن عسل آنزیم است. آنزیمها در دمای بالای 45 درجه از بین میروند. علاوه بر این حرارت بالا باعث تولید یک ماده سمی به اسم «هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF» در عسل می شود ٬ این ماده سمی برای زنبورها مرگ آور بوده و برای انسان هم بسیار مضر است.

آگاه باشیم در اثر این عادت اشتباه نه تنها از خواص عسل بهره ای نمی بریم بلکه مواد سمی وارد بدنمان میکنیم.


امتیاز بیست و چهار لرنینگ : 10 / 1.4 | امتیاز مردمی : 0 امتیاز به این محتوا اعطا شده

منبع : بیست و چهار لرنینگ


توجه : تمامی حقوق معنوی سایت متعلق به اعضای آن می باشد و هر گونه کپی برداری از نظر تیم مدیریتی مجاز است.